................................................. Pokud budete mít zájem o některý výrobek, můžete mi napsat na e- mail: lenkavcelka@centrum.cz ...............................................

pondělí 28. ledna 2013

KYTIČKOVÝ BĚHOUN atd.

 Hezký začátek týdne přeji,

pomaličku se blíží varietééé. Držme se !!!


A s tímto souhlasím.
Naivně jsem nicméně doufal, že Zemanova politická doba prošla, stejně jako jednou projde i každý vlašák. Bohužel neprošla: příliš mnoho Čechů v něm stále vidí sebe, právě takhle si představují svého ústavně nejvyššího reprezentanta. Jelita, laciná kořalka, stupidní vtipy a hlavně žádní cizáci. Že Zeman není inteligenčně idiot, není podstatné. Jako on teď navenek vypadá celé Česko.
(zdroj zde)
Náš národ totiž má z odpovědnosti za vlastní život strach. Je přece mnohem pohodlnější dělat, co nám řeknou, než něco vymýšlet sám! A tak většina voličů zvolila levici — ty, kteří budou dirigovat a zasahovat do čehokoliv, co je napadne.




Nenechám se otrávit a jdu dělat co mě baví ;-)


... a teď z jiného soudku. Udělala jsem pár dekorací, tak Vám je postupně ukáži. 


Předloha se mi zatoulala někde v noťásku. Jen co jí najdu, ráda jí vložím na blog.


Moc děkuji za předešlé komentáře a posílám pozdravení ze zasněžených Jižních Čech.
Pa pááááá :-)

39 komentářů:

  1. Leni,opět jsi vyrobila nádheru..:-D háčkovaný ubrus se mi moc líbí a taky panenka je krásná..Hezkou dobrou noc přeji.
    Daška

    OdpovědětVymazat
  2. OI LENKA,OBRIGADA PELA NEVE DO SUL DA BOÊMIA.SUA NOVA TOALHA DE MESA FICOU LINDA,PARABÉNS.BOA SEMANA.BEIJO.VALÉRIA.(BRASIL).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valeria, obrigado por nos visitar e enviar cartões. Lenka

      Vymazat
  3. Leni, krásny behúň. Ty to máš všetko vždy tak krásne nažehlené a vyrovnané. Nádhera. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, já se u Tebe taky kochám. Však ty víš. :-)

      Vymazat
  4. Ahojky Leni,

    opět překrásný kousek. Dečka je úžasná, trošku taková jarní, kéž by už jako bylo. Moc chválím i polštářky z minulého příspěvku, máš talenk Leni.

    Krásné pozdravy i ze severních Čech. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, děkuju za hezké písání. Co nevidět jsem u tebe na kukandě. Ahoooj

      Vymazat
  5. Ahoj Leničko,
    běhoun je skvostný!!!! A volby ... holt, co se dá dělat. A jak správně píšeš - nenechme se otrávit a dělejme co nás baví. Přeji krásné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu,děkuju za pochválení běhounku.
      Dělat se dá pořád dost, tak proč se nesnažit, aby to za pár let bylo jiný ? Líbí se mi tento citát : NADĚJE NENÍ TO PŘESVĚDČENÍ, ŽE NĚCO DOBŘE DOPADNE, ALE JISTOTA, ŽE MÁ NĚCO SMYSL - BEZ OHLEDU NA TO, JAK TO DOPADNE.

      Vymazat
  6. Ahoj Lenka, tak ten obrus je nadherny uz sa neviem dockat kedy zverejnis aj navodik aby som si ho tiez mohla vyskusat :) a k tym volbam nemam co dodat iba tolko, ze aj my mame nasho sasa, ktory reprezentuje nasu vlast...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelli, návodík bude, ráda se o něj podělím. Jenom ho musím najít, je kdesi v záložkách.
      A k volbám ? Nelli,neklesejme na mysli. Třeba nás to víc nakopne.

      Vymazat
  7. Leni, k 1. časti - Nellie to napísala za mňa, nebudem sa opakovať ...
    Tvorenie ako vždy ukážkové, úžasné prevedenie, krásne nafotené. Tešme sa z týchto našich tvorivých radostí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, jsi zlatíčko. Díky za komentář. Přeju Ti hezký den a plný pohody.

      Vymazat
  8. Leni, ubrus je krásný!!! a k té první části... vidíš, to je naprosto trefné, to mě nenapadlo, že v něm vidí sebe a svoje ideály, no jo, máme to asi jinak, stejně jako si dnešní prezident představuje jinak než většina lidí pravdu a lásku... ale hlavní je, jak to cítíme my sami uvnitř, na to nám nikdo naštěstí sáhnout nemůže :-) Měj se hezky, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,
      Klaus má posunutý práh vnímavosti pravdy. Minimálně čtvrtina národa jsou lidi, co upřednostňujou slušnost, přímost a noblesu - to není málo.Taky se měj pěkně. Ahojky :-)

      Vymazat
  9. Leni, s tím přirovnáním Zemana je to svatá pravda. Jen teda jak čtu napříč různé blogy, každý volil Karla, tak nevím kde vzal Miloš tolik hlasů. No asi v těch hospodách. Ach jo. No nic. Za týden budeme mít jiné starosti než ty prezidentské.....
    PS: ubrus je luxusní
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lení, přesně tak. Taky co znám, všichni volili knížete. Mate nás to, ale spojuje - máme přístup k jiným informacím, než jsou ty "bleskové" a využíváme je.

      Zeman měl na dvou stránkách 45 a 77 tisíc stoupenců, Karel 170 a 220 tisíc.
      PS :sem ráda, že se ubrus líbí, už má majitelku.

      Vymazat
  10. Milá Leninko, posílám sněhovou kouli z Krušných hor a zároveň se přikláním k názoru i mých milých hereckých kolegů, kteří se postavili na stranu knížecí. Ti, co volili "Burana", jsou jen ovládanými loutkami. Avšak k Tobě má drahá:-), no, k Tvým výrobkům co dodat: Krása a teplo domova. Andělka, je krásně andělská.
    Přeji pevné zdraví celé Tvé rodince a spoustu báječných nápadů
    Kačka z hor

    OdpovědětVymazat
  11. Kačí jsem ráda, že jsi se připomněla. Už dlouho Ti dlužím mailík, viď? Co nevidět písnu :-)
    S dovolením sem vložím tyto řádky.

    Většina voličů upřednostnila paternalismus, kontrolu, řízení a státní dohled před zodpovědností za vlastní i veřejné věci, iniciativou a podnikavostí. Rabství českého lidu prostě zvítězilo. Je pohodlnější být manipulovaný otrok než svobodný jedinec, protože svoboda rovná se iniciativa, zodpovědnost a angažovanost. A toho se ona většina českých voličů bojí jak čert kříže.

    Andělka už je minulost Vánoc, ale mám ještě pár věcí ve skříni, tak budu postupně vkládat.
    Ahoj a brzy na písmenkovou ;-D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Leni, mě z toho trošku smutno je. Asi jsme ještě opravdu na přímou volbu nebyli připraveni, ale je to rozhodnutí většiny a my ho musíme respektovat.
    Ubrus je krásný, nechápu kde bereš takové nádherné vzory.
    PS :děkuji za pochvalu na mém blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Vlasti, respektovat, ale ne ztotožňovat, viď.
      Předlohy potkávám různě na netu, ale jsem v ukládání lajdák a vše hážu do jednoho pytle a pak v tom množství nevím, kde co je.

      Vymazat
  13. Leni, k výsledkom volieb u Vás sa vyjadrovať moc nebudem, lebo podobného šaška máme aj my na hrade :) Moc krásny vzoreček na obruse, niečo takéto by som brala na postelnú bielizeň v bielej. Háčkovaný vankúš s kvetovým vzorečkom je moja veľká láska :) Pá a pekný deň. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, taky jsem už slyšela :-(
      Až najdu vzoreček, určitě ho vložím. Slibuju.
      Pa a děkuju za Tvou návštěvu.

      Vymazat
  14. Leninko, pravdu díš ... naprostý souhlas ... a smutno ...
    Tvůj běhounek je z jiného soudku - je moc krásný a spojení látečky s krajkou je bezvadné ... noa andělka je boží ... Zdravím ze zachumelených Č.Velenic, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru, jsem ráda, že toto politický divadlo vidíme společně. Smutno snad brzy přejde, však každá mince má dvě strany a chleba je o dvou kůrkách. Měj se pěkně za pár kopečkama :-)

      Vymazat
  15. Leni bohužel je to pravda a velmi hořká, což poznají časem ( doufám ) i ti , kteří volili aroganci před slušností.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lení, jsem přesvědčená, že nejvíc budou stejnak brblat ti co ho volili.

      Vymazat
  16. Milá Lenko, pilná včelko,
    většinou sem zaběhnu pokochat se krásným výrobkem, zavzdychat si ach nad těmi něžnými a velmi vkusnými věcičkami, které s láskou tvoříš,ale protože ta velká hromada komentářů přede mnou už všechno vysloví za mě, zase tiše odejdu. Ale dneska mi to nedalo a připojuji se k tvým slovům i ke komentářům přede mnou, co smutní, že nám to nevyšlo. Taky jsem doufala a každý kolem mě na tom byl stejně. Jestli ono to nakonec nebude tím, že lidi našeho ražení ví, že pečení holubi, ačkoliv by se to mnohým líbilo, nikdy nebudou sami létat do úst. Ví, že pokud se chceme mít dobře, musíme pro to taky něco dělat. Chovám ovečky a je legrační pozorovat jejich chování a srovnávat ho s lidským. Když jedna zavelí béé a letí k místu, kde očekává hojnost, bečí všechny ostatní stejně a letí za ní. Tak nějak to dopadlo i při těchto volbách. Mohli jsme mít noblesu, ale upřednostnili jsme korýtka, která stejně zůstanou prázdná.
    Svoje zklamání jsem si vybila jako vždycky tvořením. Vyposlechla jsem si projevy budoucí hlavy státu a řekla si s panem Werichem, že každý se musí řádně historicky znemožnit, tak mu to přejme. Je na nejlepší cestě.
    Na druhou stranu jsem volby brala jako takovou ukázku stavu naší společnosti. A to mi zas tak špatně nevyšlo. Nakonec těch lidí, co volilo stejně jako já, nebylo tak málo. To mě těší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlaďko, souhlasím. Někteří lidi by se měli řídit zdravým selským rozumem a nejenom sledovat telenovelu, číst povrchní zprávy od novinářů a přistupovat na to, že jsme popelnice Evropy. Občas stačí, v rámci možností, nahlédnout tam, kde se tahají nitky - podsvětí není až tak daleko.
      Jo jo, holubi a kouzelný proutek k tomu.
      Holt, asi musíme padnout až na dno, abychom se odpíchli.

      Vymazat
  17. Ahojky Leni,
    I já patřím mezi ty, jež měli trochu jiné představy a němě zírala na ty výsledky. A ani mě nejde do hlavy, kde se vzzalo tolik hlasů. Nikoho neznám, kdo volil takto.
    Dečka je nádherná,i já si udělala filetku s ptáčky na záclonku. Ale zkusila jsem silnější přízzi...a je růžová :D Takže uvidím až to našiju, zda budu párat :-)
    Papa a nesmutni včeličko, musíme jít dál
    Objímá Eva

    OdpovědětVymazat
  18. Panečku, to je zase nové inspirace !!! Leni, máte můj velký obdiv !!!

    OdpovědětVymazat
  19. Leni, už bylo asi vše řečeno...včera jsem slyšela: oni mají prezidenta, my knížete... Hezké, že, jen trochu smutné.
    Běhoun je nádherný, taky smutek utápím v práci :o)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  20. Nápadité, originální, naprosto precizně zpracované výrobky.
    Klobouk dolů.
    Přeji, aby se dařilo i nadále.
    Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za milé komentáře a návštěvu blogu. ♥♥♥ Lenka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...