................................................. Pokud budete mít zájem o některý výrobek, můžete mi napsat na e- mail: lenkavcelka@centrum.cz ...............................................

neděle 6. března 2016

JARNÍ ENERGIE


Jarní energie jsou nezadržitelně tady. Pokud chcete využít jejich sílu naplno, pak jim musíte přizpůsobit též svůj interiér. 
Žijete v tzv. časo - prostoru. Váš život ovlivňuje jak dané období, tak prostředí, ve kterém žijete. Pokud obě energie (tj. času a prostoru) nejsou v souladu, dochází k jejich konfliktu, který vás vyčerpává, zhoršuje kvalitu vašeho života i vaše zdraví.

 Začátek jara je dosti odlišný od jeho konce, kdy se derou na světlo letní energie.


 * modrá sada na přání milé zákazničky Ivi *



 Čím tedy začít ? 

První jarní energie jsou velmi čerstvé (často ještě dosti studené). Proto je důležité, abyste věnovali velkou pozornost větrání. Celý prostor byste měli otevřít a pustit dovnitř čerstvý, svěží jarní vzduch.


 K čerstvé energii patří také světlo. Aby se dostalo do vašeho interiéru co nejvíce světla, je důležité, abyste umyli svá okna. Pokud na nich máte těžké záclony a závěsy, vyměňte je za lehčí a průhlednější.



 Dalším důležitým nástrojem jarní energie je barva. Posilněte zelenou barvu ve svém interiéru. Zimní doplňky vyměňte za jarní v zelené barvě.
Měli byste si vytvořit zelené věnce z trávy a jednoduchých kvítek. Tyto věnce zavěste na vchodové dveře, dejte si je do všech volných středů v interiéru - střed jídelního stolu, střed konferenčního stolku, střed poliček apod. Začněte nakupovat první jarní květiny.


Využijte také aromaterapii a do svých vonných lampiček dejte svěží vůně. Váš prostor musí vypadat svěže a uvolněně, aby do něj mohla vstoupit nová energie a abyste se mohli volně nadechnout.

Krásné jaro !!!
přeje vaše včelka :-)




16 komentářů:

  1. Leni,u Vas už je tak krasne jarne:-)Mas moc pěkne dekorace, ten věnec ten teda je!Já si na zdobení a hlavně mytí oken budu ještě chvilku počkat!Píší ti totiž z nemocničního lůžka.Krasne předjaří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ili, brzo zase písnu mail. Užívej si domácího lůžka a opatruj se. Pa pááá

      Vymazat
  2. Piękne jest to co robisz, dzięki takim dekoracjom wiosna będzie urocza:). Pozdrawiam cieplutko:). Małgosia.

    OdpovědětVymazat
  3. Adoro passar por aqui e ver seus trabalhos. São extremamente inspiradores. Bjs

    OdpovědětVymazat
  4. Leničko děkujeme za jarní rady :-))) měj krásné dny ♥ Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iví, není zač :-) Přeji ti hezké jaro a děkuju za komentář

      Vymazat
  5. Leni, to je hezky napsáno :-) Se vším souhlasím a pocitově to tak mám a dělám to tak. Ty háčkovaná vajíčka a háčkovaní ptáčci jsou překrásný! Nechceš vyměnit nějaké háčkované za moje keramické? ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, to je hezky napsáno :-) Se vším souhlasím a pocitově to tak mám a dělám to tak. Ty háčkovaná vajíčka a háčkovaní ptáčci jsou překrásný! Nechceš vyměnit nějaké háčkované za moje keramické? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andrejko, já na tebe úplně zapomněla. Děkuju za nabídku, ale já mám hodně perníčků a ani je všechny nevyužiju. Andrejko, prosím, nezlob se. Jinak vajíčka jsem nedělala já. Měj se hezky :-)

      Vymazat
  7. Leni nádherný příspěvek :-) a krásné tvoření. Máš vždy vše tak precizní! Já bych nyní stále koukala do zeleně.. Nádherné dny.. brzy už jarní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, to já také :-) Už vytahuju jarní kytí na zahradě očima, ale u nás je pořád chladno a jaro se teprve probouzí. Pa pááá

      Vymazat
  8. Leničko drahá, to je zase nádhery. Dodala si mi potřebnou energii při léčení chřipky. Děkuji ti. Pá Lea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lei, ty marůdku jeden :-) brzo se uzdrav :-)Moc děkuju za návštěvu a posílám pohlazení. Ahojky

      Vymazat
  9. Tomu říkám přísun jarní energie Leni:)))
    Ahojky, Eva

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za milé komentáře a návštěvu blogu. ♥♥♥ Lenka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...